BEHANDLINGAR

Hos Beauty & Spa kan du boka en effektiv och avkopplande hudbehandling i Stockholm – alltifrån klassisk hudvård till medicinsk hudvård.

Om hudvård

Beauty & Spa erbjuder en mängd olika behandlingar inom hudvård så att du enkelt kan välja något som passar dig och dina behov.

BEAUTY & SPA

Eleverna som studerar vid Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa i Stockholm får testa på sina kunskaper på salongen Beauty Center under den andra terminen i sin utbildning. Där utför de behandlingar inom såväl hudvård som hårborttagning och massage.

BEAUTY & SPA

På skolans andra salong, Beauty & Spa i Stockholm city, spenderar eleverna sin sista praktiktid under utbildningens tredje termin. De får, utöver hudvård, även utföra mer avancerade behandlingar så som PRX-t33

Behandlingar inom hudvård

Boka en djuprengörande skin care treatment, AHA-behandling eller boosterbehandling hos oss när du vill unna din hud något extra. Eller varför inte en trippelbehandling och testa på hela 3 olika behandlingar vid ett och samma tillfälle?

Ansiktsbehandling Dr. K PostBiotic FacePeel
35 min
På Beauty & Spa Centre kan du boka en ansiktsbehandling anpassad för just din hudtyp och dina behov.
Beauty Center
---
Spa Center
710 SEK
Ansiktsbehandling Klassisk
80 min
På Beauty & Spa Centre kan du boka en ansiktsbehandling anpassad för just din hudtyp och dina behov.
Beauty Center
---
Spa Center
970 SEK
Ansiktsbehandling Djuprengörande
80 min
Djuprengörande ansiktsbehandling hjälper vi dig att rengöra ansiktet på djupet med hjälp av effektiva produkter för just din hudtyp.
Beauty Center
---
Spa Center
970 SEK
Ansiktsbehandling Mini
45 min
Om du har ont om tid passar kanske denna lite kortare behandling dig? Mini Ansiktsbehandling inleds med att rengöra ansikte, hals och dekolletage.
Beauty Center
---
Spa Center
650 SEK
Frans och brynfärg inkl. plock
45 min
Beauty Center
---
Spa Center
370 SEK
Ansiktsbehandling Kalahari D-age
60 min
Kalahari D-Age är en kraftfull ansiktsbehandling anpassad för dig som önskar arbeta intensivt på ålderstecken.
Beauty Center
---
Spa Center
790 SEK

FÅ EN SPECIELL

Studentrabatt på behandlingar i Stockholm

På Beauty & Spa får du som student upp till 25% rabatt på behandlingar i Stockholm. Du måste visa upp ett giltigt Mecenatkort och rabatten skiljer sig beroende på vilken dag du väljer att boka.

MÅN-TOR 10-14:30      |    25% rabatt på behandlingar till ordinarie pris.
ÖVRIGA TIDER              |    10% rabatt på behandlingar till ordinarie pris.

Besök Beauty & Spa för behandlingar och avkoppling

Besök oss på Beauty & Spa när du vill unna dig en skön hudbehandling i Stockholm. Vi är experter inom hudvård och utbildar både hud, spa -och massageterapeuter vid en av Sveriges främsta hudterapeututbildningar. Oavsett om du vill ge huden ny lyster med hjälp av en effektiv effektiv hudvårdsbehandling såsom AHA-behandling eller Kalahari Glow eller om du vill få ut orenheter genom en djuprengörande ansiktsbehandling så kommer det finnas ett passande alternativ för just dina behov. Vi erbjuder avancerad hudvård och arbetar endast med professionella hudvårdsmärken såsom Nimue och Kalahari Skincare för att kunna erbjuda dig det allra bästa. Du väljer själv om du vill boka din tid på vår onlinebokning eller om du vill ringa och boka en behandling på 08-611 60 11 och du kan läsa mer om respektive behandling på vår webbplats.

Så om du vill kunna välja ur ett brett utbud av hudbehandlingar och innovativ hudvård i Stockholm är du varmt välkommen till oss på Beauty & Spa! Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om våra behandlingar eller om du är osäker på om de passar dig och din hudtyp. Boka online på vår webbplats och välj den tid och dag som passar dig bäst!