Drivs av Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa som erbjuder en förstklassig internationell hudterapeut utbildning.

Om Beauty Centre

Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa erbjuder en förstklassig internationell
hudterapeut utbildning , vilket ger dig möjlighet att arbeta både i Sverige och utomlands, som anställd eller med egen salong. Denna utbildning är ledande inom hudvårdsbranschen och leder till arbete.

Utbildningen som gör dig unik
Efterfrågan på spaterapeuter med hudterapeut utbildning i grunden är enorm. Mer än hälften av våra elever sugs upp direkt efter examen till spaanläggningar och hotell både internationellt och i Sverige. För att du ska få ett mervärde har vi därför lagt till CIDESCOs spaterapeut utbildning i kursplanen.

Vår läroplan uppfyller både de svenska och de internationella kraven för medlemskap i såväl Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) som den internationella hudterapeut- organisationen Comité International d´Esthetique et de Cosmetologie (CIDESCO).

Vi erbjuder som enda skola i Sverige, möjligheten för de studerande att ta CIDESCO examen i både Hudterapi och Spa, vilket gör vår utbildning UNIK.

Varför välja oss?

Här på Beauty & Spa har vi ett stort utbud av behandlingar. Hos oss kan du välja mellan allt i från en klassisk ansiktsbehandling till avancerade spabehandlingar.

Ett stort urval av behandlingar

Ett stort urval av skönhetsbehandlingar

Ett stort urval av skönhetsprodukter

Ge bort ett presentkort

Våra behandlingar

Här på Beauty & Spa har vi ett stort utbud av behandlingar. Hos oss kan du välja mellan allt i från en klassisk ansiktsbehandling till avancerade spabehandlingar.

Vår skola

Vi utbildar hud-och spaterapeuter, vår filosofi är att de ska få en utbildning av högsta kvalitet och bli välorienterade i alla typer av behandlingar som förekommer i branschen.

  • YH utbildning
  • 90% av våra studenter får jobb inom 3 månader
  • CSN berättigad

Öppettider

Hos Beauty & Spa i MOOD Gallerian i Stockholm är du välkommen att boka behandlingar måndag-söndag.

Mån-Tor 10-19


Fredag 9 – 19


Lördag 10-18


Söndag 11-17

Kontakta oss

    Skicka presentkort

    SKICKA ETT PRESENTKORT TILL NÅGON DU GILLAR!

    Designa ett personligt presentkort på valfritt belopp och/eller behandling.