BEHANDLINGAR

På Beauty & Spa kan du boka massage för både ansikte och kropp utförd av våra duktiga elever. Välkommen!

Om massage

Oavsett om du är ute efter massage i förebyggande eller avkopplande syfte så erbjuder vi en passande massage eller behandling för dig!

BEAUTY CENTRE

Här gör eleverna sin praktiktid och befinner sig i den andra terminen i sin utbildning. Under den här tiden behöver eleven lite längre tid med behandlingarna och priset är lite lägre.

BEAUTY & SPA

Här gör eleverna sin sista praktiktid och befinner sig i den tredje termin i sin utbildning. Under den här tiden närmar man sig sin examen och är snart färdigutbildade och priset är lite högre.

Massagebehandlingar

Hot-stone-massage, klassisk helkroppsmassage eller en skön massage av både ansikte och kropp? Vi erbjuder massage therapy för alla behov och önskemål!

Djuprengörande Ryggbehandling
75 min
Djuprengörande ryggbehandling 60 min - 2,5 tim En djuprengörande ryggbehandling som innehåller rengöring med peeling, hudanalys, å...
Beauty Center
---
Spa Center
870 SEK
Klassisk Massage
50 min
Vår klassiska full body massage används i förebyggande syfte och är utformad för att dels mjuka upp ömma och stela muskler, men också för att erbjuda dig en skön och avkopplande upplevelse.
Beauty Center
---
Spa Center
800 SEK
Indian Head Massage
35 min
På vår moderna salong Spa Centre mitt i Stockholm ser våra duktiga elever fram emot att få erbjuda dig en lugn och avkopplande stund.
Beauty Center
---
Spa Center
420 SEK
Hot Stone Massage
80 min
En hot stone massage utförs med varma lavastenar, akupressur och aromatiska oljor och behandlar hela kroppen.
Beauty Center
---
Spa Center
990 SEK
Koi Koi Escape
30 min
Nack & Ryggmassage med inspiration från Rolling Sands massagen
Beauty Center
---
Spa Center
460 SEK
Face & Body Relax
80 min
Kombi Ansikte & kropp Du får en lättare helkroppsmassage i 35 min, följt av en Mini ansiktsbehandling. Klassisk massage använd...
Beauty Center
---
Spa Center
950 SEK

FÅ EN SPECIELL

Studentrabatt på behandlingar i Stockholm

På Beauty & Spa får du som student upp till 25 % rabatt på behandlingar i Stockholm. Du måste visa upp ett giltigt Mecenatkort och rabatten skiljer sig beroende på vilken dag du väljer att boka.

MÅN-TOR 10-14:30     |    25% rabatt på behandlingar till ordinarie pris.
ÖVRIGA TIDER            |    10% rabatt på behandlingar till ordinarie pris.

Boka tid för massage hos Beauty & Spa

Unna dig själv en avkopplande och välgörande massage i Stockholm. På våra två salonger Beauty Centre och Beauty & Spa väntar våra duktiga elever på att få välkomna dig för en stunds lugn och ro och lyxig massage. Välj bland behandlingar såsom klassisk helkroppsmassage, hot-stone-massage, ryggmassage och spamassage utförda med exklusiva eteriska oljor och vårdande hudvårdsprodukter och boka den massage som passar dina önskemål. Eller varför inte överraska din bästa vän med en skön massage genom att köpa ett personligt presentkort? Här finns något för alla!

Viss massage är bra i förebyggande syfte, medan andra behandlingar är utformade främst för att erbjuda en rogivande och avslappnande upplevelse. Vi hjälper dig gärna att välja rätt typ av massage för dina behov om du känner dig osäker! Du kan också läsa mer om respektive massage och behandling på webbplatsen. Boka online och välj den typ av massage samt dag och tid som passar dig så ser vi fram emot att välkomna dig!