SPA-BEHANDLING

Välkommen till någon av vår salong Spa Centre när du vill unna dig själv en avslappnade spabehandling i Stockholm!

Om spabehandlingar

Vi erbjuder ett brett utbud av rogivande och avkopplande spabehandlingar på vår salong Spa Centre mitt i Stockholm. Boka din behandling online!

BEAUTY CENTRE

Här gör eleverna sin praktiktid och befinner sig i den andra terminen i sin utbildning. Under den här tiden behöver eleven lite längre tid med behandlingarna och priset är lite lägre.

SPA CENTRE

Här gör eleverna sin sista praktiktid och befinner sig i den tredje termin i sin utbildning. Under den här tiden närmar man sig sin examen och är snart färdigutbildade och priset är lite högre.

Våra spabehandlingar

På Spa Centre gör eleverna sin sista praktiktid och kan erbjuda dig spabehandlingar med alltifrån kroppspeeling, helkroppsmassage och lerinpackning till kurbad, akupressurmassage och massagebad. Välkommen!

FÅ EN SPECIELL

Studentrabatt på skincare i Stockholm

På Beauty & Spa Centre får du som student upp till 25 % rabatt på hudvård i Stockholm. Du måste du visa upp ett giltigt Mecenatkort och rabatten skiljer sig beroende på vilken dag du väljer att boka.

MÅN-TOR      |    25% rabatt på behandlingar
FREDAGAR   |    10% rabatt på behandlingar

Spabehandling i Stockholm

Beauty & Spa Centre, med sina två salonger, ger dig möjlighet att njuta av alltifrån lyxiga hudvårdsbehandlingar till avslappnande massage mitt i Stockholm. Våra duktiga elever utbildas till certifierade hud- och spaterapeuter vid Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa och får chans att praktisera sina kunskaper under praktik på både Beauty Centre och Spa Centre. När du bokar en spabehandling hos oss i Stockholm sker den alltid på Spa Centre och utförs av de elever som befinner sig i den tredje terminen av utbildningen. De är då snart färdigutbildade och har god kunskap i samtliga av de behandlingar som vi erbjuder i vårt spautbud.

Några av de spabehandlingar som du hittar hos oss är Body scrub, Vishnu of Ayurveda, Spa glow och Coffee Detox. Behandlingarna är både avkopplande och välgörande och vi använder oss både av eteriska oljor och hudvårdande produkter för att din hud ska lämnas mjuk, len och återfuktad. Du kan läsa mer om vilka moment som ingår i våra olika spabehandlingar här på webbplatsen och sedan välja den som passar dina önskemål bäst. Boka online idag – vi ser fram emot att välkomna dig!